/ Новият шоурум на ГАЗ в София и сервизът на Ferrari са на един адрес

Новият шоурум на ГАЗ в София и сервизът на Ferrari са на един адрес

Водещият автомобилен холдинг в България – Авто Юнион АД, част от Еврохолд България АД, и дъщерното му дружество Ауто Италия ЕАД, откриха вчера в София първия шоурум и сервизен център в страната на руската марка лекотоварни автомобили GAZelle NN, собственост на водещия руски производител на лекотоварни и тежкотоварни машини – ГАЗ (Группа ГАЗ/GAZ GROUP).

GAZelle NN e най-новият модел на ГАЗ. Ауто Италия е дилър на марката за София, като предлага различни версии на машината – товарни, пътнически, шаси кабини и други.    

Автомобилният салон на ГАЗ в София беше открит на официална церемония на 25 ноември в присъствието на руския посланик – Н.Пр. Елеонора Митрофанова, директора по износа на ГАЗ – Леонид Дългов, и представителите на българския партньор на руската компания. Шоурумът е разположен в бизнес центъра, в който се помещава Ауто Италия и автомобилният холдинг на Еврохолд (София 1592, бул. “Христофор Колумб” 43). “Целта ни е да докажем големия потенциал на руските товарни машини на ГАЗ. Стартирахме продажбите още през септември и вече сме реализирали 140 автомобила, като до края на годината очакваме техният брой да достигне 200. Дългосрочно целим 50% пазарен дял в сегмента”, заяви при откриването Милен Христов, член на съвета на директорите на Авто Юнион.

Любопитен факт е, че шоурумът на ГАЗ е разположен в същия бизнес център, в който е и сервизът на Ferrari.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин