Новият трейлър на The Grand Tour: като филм за 007

Впечатляващи пейзажи, запомнящи се лафчета и свирене на гуми: новият трейлър на The Grand Tour напомня на филм за Джеймс Бонд. Скоро снимачният екип на предаването ще посети Германия


18
окт.
2016

На 18-и ноември 2016 г. по Amazon Prime стартира The Grand Tour. Малко преди това екипът на шоуто с участието на Джеръми Кларксън ще посети Германия и по-точно – Щутгарт. Всички зрителски места в голямата шатра на шоуто ще бъдат разиграни на томбола. Това е много добър маркетингов ход от страна на продуцентите, тъй като по този начин за гости могат да кандидатстват клиенти на Amazon Prime  от цял свят. В САЩ и Великобритания The Grand Tour вече гастролира.

 

Новият трейлър напомня на филм за Джеймс Бонд

Наред с тази новина беше разпространен и нов трейлър на предаването с Кларксън, Мей и Хамънд. С бързи смени между невероятни пейзажи, качествен хумор и спиращи дъха екшън сцени краткото видео напомня по-скоро на филм за Джеймс Бонд. Тримата герои се забавляват с машини като Ferrari LaFerrari, McLaren P1 и Porsche 918 – вероятно именно сравнение на трите суперавтомобила ще видими в първата серия, която ще бъде излъчена след по-малко от месец. Очакваме и съревнование между Aston Martin DB11, Rolls-Royce Dawn и Dodge Challenger Hellcat… Направо нямаме търпение!

3,2 милиона долара за началната сцена на Grand Tour

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин