Новият ван на Hyundai – като космически кораб

1103
2021

Hyundai днес представи тийзър изображения на STARIA, новия многофункционален автомобил (MPV) на марката. Името на STARIA съчетава „star“ и „ria“, по отношение на ориентираните към бъдещето характеристики на автомобила и рационализираните дизайнерски елементи, определяни от минималистичен силует.
STARIA отразява ангажимента на Hyundai да ръководи бъдещата индустрия за мобилност като доставчик на решения за интелигентна мобилност, под визията на марката „Прогрес за човечеството“. STARIA е оборудван с различни функции, ориентирани към водача, и футуристични елементи на дизайна, които осигуряват нови преживявания за шофьорите и пътниците.

STARIA предлага поразително футуристичен и мистериозен екстериор, наподобяващ космически кораб. Предната част е подчертана от дълга хоризонтална дневна светлина и фарове, разположени отдолу. Атмосферата на космическия кораб се отразява от обширните му панорамни прозорци и ниската странична линия на прозорците, подчертаващи просторната атмосфера в купето. Височината отвътре също е оптимизирана за първокласен комфорт и удобство, което прави модела идеален както за бизнеса, така и за семейството.

„STARIA е новата гама MPV на Hyundai, която отваря нова ера на личен транспорт“, каза SangYup Lee, старши вицепрезидент и ръководител на Hyundai Design. „STARIA ще предостави изцяло ново изживяване на клиентите чрез безпрецедентните си дизайнерски характеристики.“
Hyundai ще разкрие повече подробности относно характеристиките на STARIA и STARIA Premium през следващите седмици.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин