Новите филтри за купе от Bosch: три слоя за максимално чист въздух

0710
2022

Все повече водачи са наясно с проблеми като финия прах, алергените и вирусите и желаят възможно най-доброто качество на въздуха в интериора на колата. С усъвършенствания филтър за купе FILTER+pro от Бош сервизите вече могат да предложат на клиентите си перфектна защита на здравето на пътниците в автомобила. Новият филтър е наследник на доказалия се FILTER+ от Бош, който отделя алергените и полените, филтрира фините прахови частици и вредните газове и е суперефективен срещу бактериите. Усъвършенстваната нова генерация FILTER+pro се бори успешно и с вирусите и образуването на плесени и гъбички. До края на 2023 г. FILTER+pro ще замени своя предшественик в цялата продуктова гама на Бош.

Полза за здравето, безопасността и техниката

Трите съчетани филтърни слоя на FILTER+pro ефективно намаляват замърсяващите фактори в салона на автомобила. Специалният антимикробен слой действа срещу вирусите и бактериите, предотвратява растежа на плесени и свързва алергените и цветния прашец във филтърните влакна. Слоят от активен въглен неутрализира вредните и неприятни газове. И накрая, ултрафиният слой от микрофибър филтрира над 98% от фините прахови частици и саждите.

Наред с по-доброто качество на въздуха филтрите за купе на Бош предлагат и по-голяма безопасност. По предното стъкло се образуват по-малко отлагания, които могат да причинят заслепяване. Освен това прозорците се замъгляват по-малко. Намаляват и алергичните реакции, като досадното кихане, което представлява риск за водача. И още едно предимство: по-добро функциониране на климатичната система и вентилатора поради по-малкото отлагания.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин