Новите масла на „Газпромнефт“ се справиха с тестовете за разхода по NEDC


13
мар.
2019

Н„Газпромнефт-Лубрикантс“ получи положителни резултати от тестовете на маслото G-Energy Synthetic Super Start 5W-30, което успешно премина изпитателна процедура по NEDC (New European Driving Cycle). При нея тестовете се провеждат със стандартен автомобил в реални пътни условия: ускоряване/спиране в градска среда, старт/стоп, високоскоростно каране и др. Накрая резултатите дават представа за горивната консумация в реални условия на експлоатация на автомобила.

Тестът по NEDC беше проведен от Института за тестване ISP в Германия, един от водещите центрове за изпитания в света, използван от „Газпромнефт-Лубрикантс“ при разработването на нови продукти.

G-Energy Synthetic Super Start 5W-30 осигурява на собствениците на автомобили възможност да намалят на разходите си за гориво с до 2%, което е от значение за изминаващите много километри шофьори, както и за собствениците на големи автопаркове.

Николай Дорошенко, началник отдел „Продукти и разработки“ към „Газпромнефт-Лубрикантс“, коментира:

„Нашият опит ни позволява да лансираме комплексни продукти и да предлагаме най-актуалните технологии на потребителите. Всяка година нашето продуктово портфолио се разширява с иновативни предложения, които гарантират не само стабилна експлоатация на техниката, но и увеличават оперативната ефективност.”

Още по темата

Card image cap
Александър Миланов е новият председател на УС на ААП

28
юни
2016

Миланов наследява поста от Стоян Желев

Card image cap
Volkswagen се класира на Европейското през 2020 г.

16
авг.
2017

Европейският шампионат по футбол има официален превозвач: електрическата флотилия на Volkswagen от ново поколение. Taка германската марка заменя Hyundai като основен партньор на УЕФА

Card image cap

В последния брой:

Архив >