Новите луксозни модели на Ford

На автомобилното изложение в Женева Ford представя четири нови модели с луксозно оборудване Vignale, както и подходяща програма от услуги

0203
2016

Водачите на Ford обичат лукса – върховата версия на оборудването Titanium се поръчва много често. Поради голямото търсене производителят представя три други модели с изисканото допълнително оборудване Vignale: на автомобилното изложение в Женева своята премиера с премиум оборудването ще отпразнуват S-Max и Edge. Mondeo, което досега се предлагаше като  Vignale  само във версиите с 4 врати и комби, вече ще може да бъде поръчано като луксозна версия и  с 5 врати. То ще бъде въведено на пазара през 2017 година. Kuga Vignale Concept ни позволява да видим как би изглеждал бъдещ, особено изискан SUV.

Специални джанти, елегантна радиаторна решетка

Моделите Vignale се разпознават по полираните 19-цолови алуминиеви джанти и горната част на радиаторната решетка с шестоъгълна структура, която е покрита с матов лак и е оградена от полирана алуминиева рамка. Освен това Edge се оборудва с хромирани елементи на фаровете за мъгла, а при S-Max отзад се монтира декоративна лайстна с надпис Vignale. Ford-овете с оборудване Vignale се предлагат с лаковете металик със звучни имена като Vignale Milano Grigio, Vignale White Platinum или Vignale Ametista Scura. Като опция в бъдеще ще се предлагат и индивидуални детайли на оборудването като тъмни алуминиеви джанти, хромирани елементи и рамки на фаровете за мъгла. За всички модели на Vignale се предлага новият 2-литров битурбо дизелов двигател с мощност 210 к.с.

Изискана кожа, шумоизолация и Sync3

Ford обещават особено висок лукс и комфорт и за интериора. Многото детайли, покрити с тъмна кожа, красивите шевове и активната компенсация на шума Active Noise Cancellation ще гарантират висок уют в интериора. Серийна ще е и Sync3, най-новото поколение Infotainment система на Ford. 8-инчовият тъчскрийн ще реагира не само на докосване, но и на жестове, а гласовото управление дори „разбира“ цели изречения. Който се нуждае от кафе (или бензин, хотел, аптека), трябва само да го каже на глас, и навигационната система автоматично изчислява най-бързия път до целта.

Премиум ще бъде не само оборудването, но и услугите. На клиентите на Vignale Ford обещава особени изживявания при покупката чрез специално обучен персонал. Гамата от услуги се допълва от всеобхватна програма за пътувания и изживявания с посещения на лайфстайл-събития из цяла Европа.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин