Новите лица на Top Gear

Имената на бившия пилот от Формула 1 Дейвид Култард и на германската състезателка Сабине Шмиц са спрягани за новите водещи на хитовото предаване на ВВС


28
дек.
2015

Според публикации в британски медии от ВВС вече са намерили заместници на водещите Джеръми Кларксън, Джеймс Мей и Ричард Хамънд, които напуснаха Top Gear. Крис Еванс отдавна беше обявен като едно от лицата на предаването, а сега станаха ясни и неговите колеги – германската състезателка Сабине Шмиц, позната като кралицата на Нюрбургринг, и бившият пилот от Формула 1 Дейвид Култард. Тези имена са публикувани във вестниците Telegraph и Daily Mail, които се позовават на Sun. Oт Mail посочват и журналиста Крис Харис, с когото също се водели преговори. Следващият сезон на Top Gear трябва да се появи през 2016 г. по британската телевизия.

Дейвид Култард

Дейвид Култард

Пилотиращата „състезателно такси“ на Нюрбургринг Шмиц още през 2004 г. беше гост на култовото предавне и тогава успя да победи Кларксън в състезание. Почитателите на шоуто добре помнят как симпатичната германка изправи косите на Хамънд, докато правеше ултрабързи обиколки… с Ford Transit! Миналата седмица двама от продуцентите – Том Форд и Лиса Кларк, напуснаха предаването. Легендата Кларксън си тръгна в края на март 2015 г., като удари продуцента си. В знак на солидарност с Джеръми си тръгнаха и колегите му Мей и Хамънд.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин