Корпоративни новини » Новите летни гуми Michelin: най-добри в класа за целия си живот?

Новите летни гуми Michelin: най-добри в класа за целия си живот?

2703
2022

Michelin пуска на пазара новата си лятна гума MICHELIN Pilot Sport, предназначена за любителите на спортни автомобили и performance седани.

Tя е проектирана така, че да предлагат уникална комбинация от спортни характеристики и дълъг живот:

• тя е най-добре представящата се лятна гума сред основните си конкуренти по отношение на продължителността на живота в спортната категория (според тест на DEKRA от миналата пролет)

• тя предлага прецизност и изключителна реакция в завои благодарение на технологията „Динамична реакция“, която вече се е доказала в моторните спортове. Хибриден пласт от Арамид и Найлон образува пояс около цялата структура на гумата, за да гарантира оптимална управляемост и да повиши допълнително удоволствието от шофирането

• освен това предлага максимален контрол благодарение на изключително доброто си сцепление и ефективност при спиране на суха и мокра настилка. Технологията Dual Sport Tread Design дава възможност за оптимизиране шарката на протектора за повече ефективност на мокра настилка благодарение на вътрешната част на протектора, както и на суха настилка благодарение на външните елементи на протектора

• лятната гума е проектирана така, че да подобри визията на автомобилите благодарение на наситено черните кадифени страници. В резултат на това е носител на „Награда за съвременен добър дизайн“, организирана от Red Dot Award през 2021 г.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ