Новини за The Grand Tour


28
ное.
2018

TGT-триото Кларксън, Мей и Хамънд отново ще е на екран – третият сезон на „The Grand Tour“ ще се излъчва от началото на следващата година 

На 18-ти януари 2019 г. стартира третият сезон на предаването „The Grand Tour“. Това съобщи екипът на култовия сериал в Twitter. Това обаче би могъл да се окаже и последния сезон на шоуто. Според непотвърдена информация, Amazon планират спирането на автомобилното предаване „The Grand Tour“ с Кларксън, Мей и Хамънд след третия сезон. Настоящият договор свършва с третия сезон и засега не се говори за продължаването му. Досега никой не е подписвал нищо. Култовият водещ Джереми Кларксън вече е ангажиран за седем предавания на британския „Стани богат?“ – може би наистина това е краят на TGT.

Феновете разбира се не са доволни. Някои от тях написаха в Twitter: „The Grand Tour е единствената причина, поради която си взех Amazon Prime!“. Дали Amazon биха рискували да загубят голям брой от абонатите си? Засега няма официален коментар от страна на интернет гиганта. Печалбата от първите три сезона на шоуто надхвърля 100 милиона евро.

 

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >