Нова стационарна камера за скорост в София


15
ное.
2017

Пътна полиция монтира нова камера за скорост на Околовръстното шосе в участъка от разклона за Казичене до отбивката за „Ботевградско шосе“. Преди два дена автомобил с мобилна камера е успял да „щракне“ над 100 нарушители на същото място само за 5 часа. Според инспектор Николай Крушарски от отдел „Пътна полиция“ към СДВР върху прясно ремонтирания път водачите се „отпускат“ да настъпят педала и нарушават ограничението средно с 30 км/ч – т.е. карат със 120 при ограничение 90. Камерата функционира от днес, 15-и ноември – така че внимавайте с показанията на километража, нищо, че въпросният участък прилича на магистрала.

Още по темата

Card image cap
Mercedes SL 72 AMG: Benz-ът на султана на Бахрейн

16
юли
2017

25 бройки на могъщия Mercedes SL 72 AMG през 90-те години отиват при султана на Бахрейн, само 10 са обявени за свободна продажба. Една от тях си търси нов собственик!

Card image cap
BMW пусна хибридна Серия 5 с безжично зареждане

27
апр.
2017

Като спортна лимузина BMW 530e iPerformance комбинира типичната за марката динамика на управлението с възможността за електрическо шофиране при нулеви локални емисии

Card image cap
Ето го интериора на новата Toyota C-HR

29
юни
2016

Toyota C-HR използва техническата база на Prius, но по отношение на дизайна се “прицелва” в Nissan Juke. Сега има нова информация за интериора на бъдещия японски кросоувър!

Card image cap

В последния брой:

Архив >