Нова станция за безплатно зареждане на електромобили в София


27
юли
2016

Булстрад е новият партньор на КИА Моторс България в изграждането на мрежа от електростанции на територията на страната. Водени от желанието за здравословна и чиста околна среда, уверени в градското бъдеще без изгорели газове и шум на двигатели, двете компании реализираха идеята за позициониране на електрозарядна станция пред централния офис на добре познатата компания в общото застраховане. По този начин потребителите на електромобили ще имат възможност да зареждат напълно безплатно електрическите си возила.

Станцията дава възможност за заряд на 100% от предлаганите на пазара електромобили, като за 40 мин клиентите могат да заредят 20% от капацитета на батерията си. По този начин те ще гарантират безпроблемно използване на своите електромобили в рамките на деня. За пълен заряд са необходими 5 часа.

За нуждите на своите бъдещи клиенти с практичен ум и зелено съзнание, КИА Моторс България ще предостави и монтира електростанции в търговско-сервизните комплекси на всички свои представителства в България. До края на 2016 г. не само клиентите на марката, но и всички потребители на електромобили ще имат възможност да зареждат безплатно своите електрически превозни средства в 13 града на територията на страната – София, Пловдив, Благоевград, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Плевен, Габрово, Казанлък, Шумен и Сливен.

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин