Нова луксозна G-класа за рапъра Дрейк


27
февр.
2019

Канадският рап-изпълнител Дрейк си има нова луксозна придобивка. Благородното ново попълнение в гаража му е Mercedes-Maybach G 650 Landaulet.

Рапърът Дрейк отново привлече вниманието! Не с някоя нова песен, превърнала се в мега-хит, а с нов мега-автомобил ! Изборът на канадеца: G 650 Landaulet на Mercedes-Maybach. Един от само 99 произведени екземпляра. Супер-G-класата представлява ексклузивна комбинация между всъдеход, кабриолет и спортен автомобил – в своята най-луксозна форма. С 630 к.с. и 1000 Нм максимален въртящ момент този Maybach определено оставя доста Porsche-та да му дишат праха, а по отношение на оборудването и обзавеждането на модела водачите на S-клас могат само да мечтаят.

Цените на подобни возила са около 2 милиона лева. Колко е платил Дрейк, чието състояние за 2018 г. е набъбнало с 60 милиона лева, засега не е известно. Тони Бет, управител на Driving Emotion Toronto, показа новата „играчка“ на рап-изпълнителя в профила си в Instagram.

Още по темата

Card image cap
Най-долният – най-отгоре

31
мар.
2016

Отгоре или отдолу: Art-Car специалистите Mutant Brothers са заварили два училищни автобуса един върху друг. С добра цел

Card image cap
Голямата гордост на малкия град

13
апр.
2017

В източнобаварското градче Родинг бе създаден спортен автомобил, който благодарение на карбоновата си конструкция е екстремно лек. Направихме тест из родното градче на модела

Card image cap
Клубът на супербързите: Ferrari 488 GTB

5
авг.
2017

Ако искате да влезете в клуба на най-бързите автомобили, то моделът трябва да вдига поне 480 км/ч! Преглед на 73-те най-бързи и ексклузивни автомобили на света.

Card image cap

В последния брой:

Архив >