Нова луксозна G-класа за рапъра Дрейк


27
февр.
2019

Канадският рап-изпълнител Дрейк си има нова луксозна придобивка. Благородното ново попълнение в гаража му е Mercedes-Maybach G 650 Landaulet.

Рапърът Дрейк отново привлече вниманието! Не с някоя нова песен, превърнала се в мега-хит, а с нов мега-автомобил ! Изборът на канадеца: G 650 Landaulet на Mercedes-Maybach. Един от само 99 произведени екземпляра. Супер-G-класата представлява ексклузивна комбинация между всъдеход, кабриолет и спортен автомобил – в своята най-луксозна форма. С 630 к.с. и 1000 Нм максимален въртящ момент този Maybach определено оставя доста Porsche-та да му дишат праха, а по отношение на оборудването и обзавеждането на модела водачите на S-клас могат само да мечтаят.

Цените на подобни возила са около 2 милиона лева. Колко е платил Дрейк, чието състояние за 2018 г. е набъбнало с 60 милиона лева, засега не е известно. Тони Бет, управител на Driving Emotion Toronto, показа новата „играчка“ на рап-изпълнителя в профила си в Instagram.

Още по темата

Card image cap
Малкият рай в Санкт Паули

3
февр.
2016

Тук животът тече в умален размер… Каним ви на посещение в магазина, в който от почти 100 години се продават умалени модели на автомобили

Card image cap
ПРИКЛЮЧЕНИЕ С VW T3 SYNCHRO ПРЕЗ АФРИКА

30
мар.
2017

Редакторът на AUTO BILD Бернд Фолкенс и неговият приятел Кай Амтенбринк предприеха едно вълнуващо приключение с VW T3 Synchro през Африка – не всичко обаче мина гладко

Card image cap
Бомбата и ЗИЛ-131: спасителите в снега

26
ян.
2017

25-годишен руски роторен снегорин и суров планинец се борят с преспите в едно от най-красивите кътчета на България

Card image cap

В последния брой:

Архив >