Нова луксозна G-класа за рапъра Дрейк


27
февр.
2019

Канадският рап-изпълнител Дрейк си има нова луксозна придобивка. Благородното ново попълнение в гаража му е Mercedes-Maybach G 650 Landaulet.

Рапърът Дрейк отново привлече вниманието! Не с някоя нова песен, превърнала се в мега-хит, а с нов мега-автомобил ! Изборът на канадеца: G 650 Landaulet на Mercedes-Maybach. Един от само 99 произведени екземпляра. Супер-G-класата представлява ексклузивна комбинация между всъдеход, кабриолет и спортен автомобил – в своята най-луксозна форма. С 630 к.с. и 1000 Нм максимален въртящ момент този Maybach определено оставя доста Porsche-та да му дишат праха, а по отношение на оборудването и обзавеждането на модела водачите на S-клас могат само да мечтаят.

Цените на подобни возила са около 2 милиона лева. Колко е платил Дрейк, чието състояние за 2018 г. е набъбнало с 60 милиона лева, засега не е известно. Тони Бет, управител на Driving Emotion Toronto, показа новата „играчка“ на рап-изпълнителя в профила си в Instagram.

Още по темата

Card image cap
Клубът на супербързите: Ferrari GTC4 Lusso

9
авг.
2017

Ако искате да влезете в клуба на най-бързите автомобили, то моделът трябва да вдига поне 480 км/ч! Преглед на 73-те най-бързи и ексклузивни автомобили на света.

Card image cap
Bugatti Vision Gran Turismo

5
окт.
2015

Синьото чудо

Card image cap
Abt eCab

27
авг.
2017

AUTO BILD ще ви покаже тунингованите модели на Abt Sportsline.

Card image cap
Автомобилът на моя живот… Peugeot 205 GTI

22
апр.
2017

Страстта към бързото каране бе разпалена от един малък френски автомобил с голямо сърце

Card image cap

В последния брой:

Архив >