Нова инфотейнмънт система за Kia


22
ное.
2018

През 2019 ще дойде моментът за пускането на третото поколение Kia Soul. И то ще има една съществена новост: заедно с Vodafone Kia е разработила нова, изцяло свързана инфоразвлекателна система, която ще дебютира именно при следващата генерация на симпатичната „кутийка“. Първите тийзъри на интериора разкриват, че ще има голям централен дисплей, който е интегриран в овал на арматурното табло. Вероятно става въпрос за тъчскрийн, няколко бутона за навигация и два въртящи регулатора са разположени под екрана.

По данни на Kia новата система дава информация за трафика в реално време, помага при търсенето на паркомясто, може да помага при диагностиката и може да бъде управлявана гласово. Разбира се, има съвместимост с Android Auto и Apple CarPlay. Премиерата на следващия Soul ще бъде на изложението в Лос Анджелис в края на месеца.

Още по темата

Card image cap
Първа снимка на SUV-a на Seat?

2
февр.
2016

В Женева Seat ще представи SUV-a Tecta. В Интернет циркулира изображение, което вероятно разкрива визията на новия модел

Card image cap
Infiniti QX50 Concept: предшественик на сериен модел с променлива степен на сгъстяване

30
дек.
2016

Официалната премиера на прототипа ще бъде на изложението в Детройт

Card image cap
Китайски SUV атакува Европа

28
авг.
2017

Chery ще представи нов модел във Франкфурт

Card image cap
Bridgestone на IAA Cars 2017

8
сеп.
2017

Bridgestone, най-голямата компания за гуми в света, се завръща за IAA Cars 2017 във Франкфурт, Германия, от 12 до 24 септември, с вълнуващи новини и впечатляващо представяне на последните ни иновации.

Card image cap

В последния брой:

Архив >