Нова информация за Ford Mach 1


7
сеп.
2018

С електрическия кросоувър „Mach 1“ Ford иска да внесе свеж полъх на пазара за електромобили. AUTO BILD ви показва първия тийзър!

Ford показа първа снимка на новия си електромобил! Тийзърът представлява дизайнерска скица, която по информация на марката е „вдъхновена от Mustang“. Особено задните светлини на модела напомнят много на тези на мускулестия автомобил. От Ford все още не са посочили информация за техническите данни, но е известно, че електромобилът ще бъде с пробег от около 480 километра.

Досега се знаеше, че от 2020 г. Ford възнамерява да пусне електрически кросоувър. Според американския интернет сайт Autocar името му ще бъде „Mach 1“. Папарашките снимки досега не успяха да дадат ясна представа относно дизайна на кросоувъра. Проектът носи името CX430. Като платформа служи C2-базата на Fokus. В гамата на Ford моделът с обозначение CX430 ще бъде позициониран над Kuga. Засега също не е ясно, дали кросоувърът ще бъде с предно или с двойно задвижване. В Европа Mach 1 вероятно ще е на пазара от 2020 г.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин