Нова доставка на митичния Rebel

След като първата партида от квотата за България бе буквално „разграбена“ за по-малко от седмица, днес първите бройки от новата доставка пристигат в София, а част от тях вече пътуват към Варна и Пловдив


13
сеп.
2017

Митичният CMX 500 Rebel бе хитът на мотоциклетите Honda това лято. През юли байкът предизвика незабавен интерес у столичани и пловдичани и бе буквално „разграбен“ за по-малко от седмица, а днес очакваме новата партида, на която ще се радват и варненци. От 12 399 лв. започват цените на новия младежки „бобър“. Предлага се в три класически стилни цвята – черен (GRAPHITE BLACK), металик (MAT ARMORED SILVER METALLIC) или атрактивния червен (MILLENNIUM RED).

Любимецът на непокорните духом байкъри дебютира официално на мотосалона EICMA в Милано миналата година. Концептуално е разработен в САЩ, но вече завладя сърцата на милиони млади мотористи, представители на дигиталното поколение Y. Сравнително лек, с мощност и въртящ момент, достатъчни за приключения и дълги преходи, Rebel e изключително маневрен и стабилен дори и при ниска скорост. Кара се с изправена стойка и леко отпуснати ръце, като позицията на седалката може да бъде променяна лесно и бързо, независимо дали ви е необходима единична (само за водач), или двойна (и за пътник).

Двигателят на Rebel e 471-кубиков, двуцилиндров, редови, заимстван от не по-малко култовия CBR500R. Развива максималната си мощност от 44 к.с. при 8500 об/мин, а максимумът на въртящия момент от 44,7 Нм е наличен при 6000 об/мин. Силовият агрегат е съчетан с изключително удобната за градски условия 6-степенна  механична предавателна кутия. CMX 500 Rebel  е със стоманена рама и нова, ниска, типична за бобър седалка с височина само 690 мм. Това автоматично го превръща във фаворит на начинаещите волни ездачи, тъй като позволява да стъпим лесно на земята. Тежи едва 190 кг. Гумите са много широки, а LCD дисплеят е в средата на кормилото.  Стъпенките на пътника се демонтират лесно.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин