Новата Kuga: първият plug-in хибрид на Ford


17
апр.
2019

Ford представи новата Kugа с елегантен нов екстериорен дизайн с първокласни пропорции, осигуряващи повече простор и комфорт.

Най-електрифицираният автомобил на Ford досега, изисканата изцяло нова Kuga Titanium, спортната Kuga ST-Line и луксозната Kuga Vignale ще предлагат усъвършенствана гама хибридни силови агрегати за безпрецедентна икономия на гориво за SUV моделите на Ford.

Пълната гама включва вариантите Kuga Plug-In Hybrid, Kuga EcoBlue Hybrid (мек хибрид) и Kuga Hybrid (пълен хибрид), заедно с 2,0-литровия дизелов EcoBlue двигател, 1,5-литровия дизелов EcoBlue двигател и 1,5-литровия бензинов EcoBoost двигател на Ford и интелигентна нова 8-степенна автоматична трансмисия.

Kuga е най-продаваният SUV модел на Ford в Европа и третият най-продаван автомобил на Ford в региона след Fiesta и Focus. Клиентите са закупили 153 800 броя Kuga през 2018 г., допринасяйки за увеличаване на продажбите на SUV модели на Ford с над 19% миналата година.

Изцяло новата Kuga предлага още по-интуитивен комфорт и функции в помощ на водача, които позволяват на клиентите да са по-добре свързани в движение. Усъвършенстваните технологии включват вграден модем FordPass Connect, поставка за безжично зареждане и информационно-развлекателната система на Ford SYNC 3 с 8-инчов централен сензорен екран. Премиум аудиосистемата B&O възпроизвежда гарантира превъзходно аудио изживяване, а новият 12,3-инчов инструментален клъстер с „реални цветове“ е по-информативен, интуитивен и лесен за четене.

Новите технологии Stop & Go, Разпознаване на пътните знаци за скорост и Придържане в средата на лентата помагат на водачите да се справят със задръстванията и трафика на магистралите с по-голяма увереност от когато и да било, а функциите Прогнозно завиване на светлините и Отчитане на пътните знаци им помагат да “виждат” по-ясно в тъмното. Хедъп дисплеят помага на водачите да не отклоняват вниманието си от пътя, а Активният паркинг асистент 2 позволява напълно автоматично паркиране с едно натискане на бутон.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин