Корпоративни новини » Новата Bridgestone Turanza 6 с върхови показатели на мокра настилка

Новата Bridgestone Turanza 6 с върхови показатели на мокра настилка

1309
2022

Bridgestone обяви пускането на своята нова лятна флагман touring гума – Bridgestone Turanza 6. Премиум гумата предлага най-доброто в класа представяне на мокра настилка,за да помогне на шофьорите да са в безопасност на пътя, като същевременно осигурява подобрена устойчивост чрез превъзходен пробег и подобрена горивна/енергийна ефективност. Новата Bridgestone Turanza 6 дава на водачите контрол и увереност при стресови и непредвидени условия, включително в дъждовни дни.

Според тестове, проведени от TÜV SÜD, Bridgestone Turanza 6 превъзхожда своите конкуренти в сегмента с най-доброто в класа представяне на мокра настилка. Това включва най-добро поведение в завой и изключително представяне при движение в права линия. Bridgestone Turanza 6 също постига най-добрата оценка – клас А, според класифицирането на ЕС за сцепление с мокра настилка, включително за цялата гама.

Обширно потребителско проучване, извършено от Bridgestone за нуждите и очакванията на шофьорите, показа, че 86% от шофьорите посочват „представянето върху мокра настилка“ като един от най-важните аспекти при закупуване на гума, а дъждът и мокрите условия са идентифицирани като ключово предизвикателство, с което се сблъскват на пътя. Със своето най-добро в класа представяне на мокра настилка Bridgestone Turanza 6 отговаря на очакванията на водачите и им помага да бъдат в безопасност на пътя дори при предизвикателни мокри метеорологични условия – подкрепяйки дългосрочния ангажимент на Bridgestone за пътна безопасност.

Безопасността не е единствената област на представяне на новата Bridgestone Turanza 6. Най-новата флагманска гума на Bridgestone осигурява също превъзходен пробег, с 22% подобрение в сравнение с предшественика си, Turanza T005, който остава продукт, с множество спечелени тестове. Bridgestone Turanza 6 също така осигурява подобрена горивна ефективност или разширен обхват на батерията (в зависимост от типа автомобил), осигурявайки намаление от 4% на съпротивлението при търкаляне в сравнение със своя предшественики предлагайки най-доброто в класа си ниво клас А на ЕС за съпротивление при търкаляне в избрани размери. Това се подкрепя от въвеждането на аеродинамичен елемент, който е предназначен да намали съпротивлението на въздуха с гумата по време на шофиране.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ