Неуспешен тест за Mustang със сирени

Ford Mustang като полицейски автомобил? Звучи апетитно – само дето при Performance-теста на австралийските ченгета се дъни само след три минути!

3003
2016

Само след три минути Mustang се е предал. Както австралийкото онлайн издание на Daily Telegraph споделя, поникарът не издържал Performance-тестовете на австралийската полиция. Причината: трансмисията на Mustang е прегряла за прекалено кратко време и е превключила в режим Chill – което не е добре да става по време на преследване. Така по данни на австралийските медии машината не била годна за полицейски автомобил.

Австралийските ченгета тестват различни Muscle Сars

Силите на реда търсят подходящ Muscle Car за борба с престъпността, тъй като използваните до момента Ford Falcon и Holden Commodore вече не са в производство. С V8-мотора, генериращ 421 к.с., Mustang е изглеждал като перфектното решение – и наистина всява респект с подходящия „брандинг” и сини светлини (не са монтирани на покрива, а отвътре). Добрата визия обаче не е достатъчна – защото накрая „жребецът” е принуден да отиде в сервиза. В борбата се включват също Volvo S60, VW Golf R, Chrysler 300C и BMW Серия 5.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин