Неуспешен дрифт: водач на BMW M3 се надцени и се блъсна странично в бордюра

1112
2020

В Калифорния шофьор на BMW M3 загубил контрол върху автомобила и се блъснал в бордюра

Класически случай на самонадценяване! В Сан Хосе, Калифорния, водач на BMW M3 загубил контрол над автомобила си и се ударил странично в бордюра. Щетите са изключително високи!

В youtube сме гледали стотици подобни сцени: някой решава да се направи на майстор, но впоследствие губи контрол над колата си и става за смях. В това е трябвало да се убеди и водачът на това BMW M3 – само че по трудния начин. На тръгване от една автомобила сбирка в Сан Хосе той загубил контрол над разполагащото с 431 к.с. (450 к.с. като M3 Competition) BMW и се ударил странично в бордюра. За кратко M3 се повдигнало, но после отново се приземило на четирите си гуми.  

Щетите по M3 са много големи

За щастие BMW-то поднесло наляво, тъй като от дясната страна имало много зрители. Още на пръв поглед катастрофата изглежда доста зле. Когато снимащият се приближава до злополучното M3 се вижда целия размер на щетите. Скъпите джанти HRE от дясната страна на автомобила са заминали, прагът е откъснат, окачването на колелата също е пострадало, тъй като двете колела са под ъгъл. Освен това при удара са се отворили и страничните въздушни възглавници. Разходите за ремонтиране ще бъдат доста високи. За щастие при удара няма пострадали, но това M3 е в много лошо състояние. Причината за катастрофата не е ясна, но най-вероятно водачът е изключил системата за тракшън контрол и просто е подценил  M3.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин