Несуетен: Skoda Superb като употребяван автомобил

2302
2024

Skoda Superb е доста предпочитан и на старо. В момента в Бад Наухайм, Германия за продажба се предлага един Superb Combi 2.0 TDI DSG Style!

Skoda Superb е доста атрактивна опция на пазара за употребявани автомобили. Тъй като Superb, който е по-просторният събрат на VW Passat, с лекота отговаря на всички очаквания: моделът предлага ненадминато съотношение „цена-качество”.

В момента за продажба се предлага това комби Skoda Superb Combi 2.0 TDI DSG Style в Бад Наухайм (провинция Хесен, Германия). Автомобилът е с първа регистрация от 2019 г. и междувременно е изминал 36 620 километра. За автомобила се искат 52 000 лв.

Употребявана Skoda Superb с дизелов мотор със 190 к.с.

Автомобилът е в сив цвят и има 2-литров 4-цилиндров дизелов агрегат със 190 к.с. Ускорението от 0 до 100 км/ч става за 8,3 секунди, а максималната скорост е 230 км/ч.

Следващият технически преглед през януари 2026 г. Автомобилът е добре поддържан и в него не е пушено. Според притежателя на автомобила той е в „много добро състояние“. Всички сервизни инспекции са извършени в Skoda, а последният технически преглед е минат през януари 2024 г. Сменени са задните спирачки.

Автомобилът е с алуминиеви джанти, състоянието на гумите е много добро. Гумите са зимни Michelin Alpin 6 215 мм (DOT 42/21, 7 мм) на 17-цолови джанти (Triton), както и летни гуми Michelin Primacy 4 235 mm (DOT 14/21, 6 мм) на 18-цолови алуминиеви джанти (Pegasus).

Оборудването включва акустични стъкла, потъмнени отзад, теглич, тризонова автоматична климатична инсталация, парктроник отпред и отзад, система за разпознаване на пътни знаци и система за разпознаване на умората у водача.

В тест на употребяван автомобил AUTO BILD даде следната оценка на модела: „Skoda Superb е един несуетен автомобил с много място, комфорт и гъвкавост. Качеството е добро и с напредване на възрастта.”

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин