Неизвестни мускулести автомобили с V8 мотор: Panoz Esperante


29
мар.
2019

Ford Mustang, Chevrolet Camaro и Dodge Challenger – тези модели са познати на всеки почитател на V8-агрегатите. Но как стоят нещата с Equus Throwback и Panoz Avezzano? AUTO BILD ще ви представи мускулести автомобили, които почти никой не познава

Panoz Esperante е класически спортен автомобил, който се предлага като роудстър и Spyder. Задните колела са задвижвани от V8 агрегат. В зависимост от изпълнението неговата мощност е 430 или над 750 к.с.

Също така се предлага и вариант на модела за състезания на пистата. Той е оборудван с клетка срещу преобръщане, всички необходими средства за безопасност и лесно демонтираща се пластмасова каросерия. Пакетът не включва двигател от самото начало – клиентът си го избира и след това той бива монтиран.

Още по темата

Card image cap
Колите на Пол Уокър

8
ное.
2017

Филмовите коли на Пол Уокър са легендарни. Също така персоналната колекция на трагично загиналия актьор е впечатляваща. Вижте най-хубавите му коли!

Card image cap
Maserati GranCabrio срещу Mazda MX-5: какъв кабриолет му трябва на човек?

22
сеп.
2017

GranCabrio срещу MX-5 - шофирането под открито небе едва ли може да бъде по-различно. Сравнихме един употребяван роудстър от 1996 г. и едно чистокръвно Maserati, което струва 30 пъти повече

Card image cap

В последния брой:

Архив >