Неизвестни мускулести автомобили с V8 мотор: Falcon F7


27
мар.
2019

Ford Mustang, Chevrolet Camaro и Dodge Challenger – тези модели са познати на всеки почитател на V8-агрегатите. Но как стоят нещата с Equus Throwback и Panoz Avezzano? AUTO BILD ще ви представи мускулести автомобили, които почти никой не познава

Falcon F7 иска да направи впечатление в света на суперспортните автомобили като класически американски автомобил. Съставките определено са качествени: теглото му е под 1300 килограма, има средно разположен V8-мотор и изглежда адски агресивно.

Базовата моторизация на F7 е разполагащ с 620 к.с. V8 агрегат, а версията за почитателите на мощността разполага с цели 1100 к.с. Друга причина за покупката на направената изцяло от карбон кола – поне за американците- е фактът, че 95 процента от автомобила е произведен в Детройт и околностите му.

Още по темата

Card image cap
„Костенурката“ и Twingo: мъници със задно задвижване вчера и днес

23
юни
2017

Задно разположеният двигател се завръща: в новото Renault Twingo живее духът на някогашната "костенурка". Дали там ще намерим и нейните странности? Ще разберете от това сравнение на пистата

Card image cap
Най-странният кемпер на сезона

14
юли
2016

Дяволски бързо и донякъде високопроходимо – това е Audi RS Q3. Но може ли надуваемата палатка да го превърне в талантлив кемпер?

Card image cap

В последния брой:

Архив >