Неизвестни мускулести автомобили с V8 мотор: Equus Bass 770


3
апр.
2019

Ford Mustang, Chevrolet Camaro и Dodge Challenger – тези модели са познати на всеки почитател на V8-агрегатите. Но как стоят нещата с Equus Throwback и Panoz Avezzano? AUTO BILD ще ви представи мускулести автомобили, които почти никой не познава

Вдъхновени от мускулестите автомобили от 60-те и 70-те години  хората от Equus искат в лицето на Bass 770 да пуснат кола, която почита старите легенди и едновременно с това блести с модерна техника.

Bass 770 е с предно-средно разположен двигател с работен обем 6,2-литра (LS9-V8 от Corvette ZR1 с 647 к.с., керамични спирачни искове и алуминиева каросерия върху карбонова конструкция.

Това позволява изключителни динамични характеристики: 3,4 секунди за спринта от 0 до 100 км/ч, максимална скорост от 320 км/ч. за съжаление рецептата на хората от Детройт не е никак евтина: модерното удоволствие от мускулестите автомобили стартира от 290 000 долара.

Още по темата

Card image cap
„Самоделката“ на AUTO BILD

5
авг.
2016

30 години след спирането на сериала aвтомобилът на Колт Сийвърс се завръща

Card image cap
2040 к.с. на сняг: боговете сигурно са полудели

30
ян.
2018

Пухкав сняг, четири коли на мечтите и зовът на планината. Общо 2040 к.с са на пистата. Кой от четиримата суперспортисти доставя най-голямо удоволствие? Кой от тях се изкачва най-бързо по снега, кой се поднася? AUTO BILD танцува снежния валс.

Card image cap
Забранена любов…или най-добрите автомобили за флирт

17
окт.
2016

Нахални, самовлюбени или скучни: съществуват автомобили, които грабват сърцата ни, макар че всъщност би трябвало да се срамуваме от тях. Германският актьор Йо Вайл обяснява защо въпреки това обичаме тези автомобили

Card image cap

В последния брой:

Архив >