Неизвестни мускулести автомобили с V8 мотор: Equus Throwback


2
апр.
2019

Ford Mustang, Chevrolet Camaro и Dodge Challenger – тези модели са познати на всеки почитател на V8-агрегатите. Но как стоят нещата с Equus Throwback и Panoz Avezzano? AUTO BILD ще ви представи мускулести автомобили, които почти никой не познава

Фирмата от Детройт Equus е ориентирана към кулминациите в историята на американското автомобилостроене. Нейният почит към най-славните времена на Chevrolet Corvette се нарича Throwback. 

Заинтересованите клиенти трябва да приготвят поне 230 000 лв., срещу които ще получат уникална външност и по желание почти 1000 к.с., 1115 нютонметра максимален въртящ момент както и максимална скорост от над 350 км/ч.

Corvette C7 под новоразработената каросерия ясно се разпознава от познавачите. Иначе Throwback блести с ексклузивен лукс до последния детайл. Така например във вътрешното пространство на автомобила има солидно количество алкантара.

Още по темата

Card image cap
„Булгаралпин“: българската следа

22
апр.
2016

Ултралекото купе и невероятният пилот Илия Чубриков ще останат завинаги в историята. Спирането на проекта за производството на „Булгаралпин“ заради СИВ обаче ще ни натъжава винаги

Card image cap
Стегната задница за Bumblebee Camaro

2
сеп.
2016

Любимецът Bumblebee показва най-хубавата си страна: за пръв път можем да видим задната част на Camaro от Transformers – с наистина огромен спойлер!

Card image cap
Най-големият влекач на самолети в света: 1360 коня теглят Airbus A380F

24
февр.
2017

Който има право да управлява по пистата Goldhofer AST-1 X, той определено е кралят на летището. И нищо чудно: влекачът тегли без проблеми всеки самолет.

Card image cap

В последния брой:

Архив >