Неизвестни мускулести автомобили с V8 мотор: “7-8-9” by N2A


13
мар.
2019

Ford Mustang, Chevrolet Camaro и Dodge Challenger – тези модели са познати на всеки почитател на V8-агрегатите. Но как стоят нещата с Equus Throwback и Panoz Avezzano? AUTO BILD ще ви представи мускулести автомобили, които почти никой не познава

Започваме с нещо странно. Това е 7-8-9 на N2A. Името на фирмата N2A Motors е „No2Alike“. Това означава, че нито един автомобил, който излиза от халетата, не си прилича с друг, произведен от фирмата. Дори не съществуват два автомобила в един и същи цвят.  

7-8-9 комбинира елементи на външността на Chevrolet от 50-те години. Предницата е вдъхновена от тази на Bel Air от 1957, страничната линия на такъв от 1958, а задницата от Impala от 59-та.  Каросерията е от карбон.

Като изходна база на автомобила служи или Corvette, или Cadillac XLR. за задвижването отговаря 6-литров V8 агрегат с 440 или 800 к.с.

Още по темата

Card image cap
Изобретателно решение, което може да остави тенекеджиите без работа …

7
окт.
2016

Понякога хората са доста изобретателни, когато става дума за „ремонтиране“ на разни неща.

Card image cap
Колите с най-яки спойлери: Mini JCW Concept

19
февр.
2018

По-голямо налягане на притискане и по-добра позиция на пътя: това са целите на задните спойлери на автомобилите. Някои модели обаче са наистина внушителни - ще ви покажем "класация" ни

Card image cap
50 години Italdesign: Bugatti ID 90 Concept

31
мар.
2018

Преглед на най-известните модели на Giugiaro

Card image cap

В последния брой:

Архив >