На път през зимата


29
ное.
2017

Зимните празнични дни са все по-близо и е хубаво да си припомниш, че освен запомнящи се преживявания, зимата изисква предварителна подготовка, особено когато тръгваш на дълъг път. Освен смяната на летните гуми със зимни, има още куп неща, които трябва да имаш предвид. И, за да не подлагаш ваканцията си на сериозни изпитания, е добре да спазваш няколко прости правила. За максимално улеснение сме приготвили списък с основни неща, които можеш да вземеш не откъде да е, а от търговските комплекси Shell срещу събраните си ClubSmart точки или пък с онлайн заявка от интерактивния каталог. А ако не си сред хората, които обичат да планират и все още не притежаваш ClubSmart  карта – може да наваксаш, като вземеш веднага своята във всеки търговски комплекс Shell, за да си подготвен за всяко зимно изпитание!

Куфар Wenger Hardside Basic 103л

С него можеш да пътуваш със стил до всяка една точка на света. Проектиран така, че да бъде максимално удобен и функционален, той ще побере всички най-ценни вещи – зимните и топли дрехи, лаптоп и друга техника, та дори и нещата на жена ти. Само срещу 39888 ClubSmart точки или 12777 точки + 188 лева ще имаш незаменим помощник където и да се намираш.

Раница Husky Nexy

Компактността е важна, когато се подготвяш за път, нали? Всъщност, това е един от най-важните моменти, когато преценяваш какво да вземеш. Уникалното ти умение да побереш багажа си само в една раница неведнъж е удивлявала половинката ти. А с тази, която е в практични цветови версии – светлосиня, тъмносиня или черна, и само срещу 7333 ClubSmart  точки или 3499 точки + 29 лева ще имаш нов верен спътник във всички вълнуващи преживявания.

Течни вериги за сняг Turtle Wax Snow Grip

Дали и тази зима снегът ще ни изненада? На всеки се случва, дори и на най-предвидливите. В такива ситуации, само срещу 1777 ClubSmart точки можеш да реагираш веднага и да си осигуриш спокойствие. Спреят съдържа вид смола, която залепва по гумата и подобрява сцеплението, но ти го знаеш, нали? Все пак, не е зле да метнеш и едни истински вериги в багажника, особено ако планираш да караш някъде извън града.

Меко одеяло Ferrari Carbon

Харесва ли ти или не, студените дни са факт. И, ако следващият път нежната част от двойката ви поиска да й отделиш време, и да погледате завити на дивана някой филм по нейн избор, направи го със стил – все пак одеялото е Ferrari. А този стил се добива с 4044 ClubSmart точки от събраните в картата ти.

Повече идеи за подготовка за зимния сезон, и огромен избор от идеи за подарък за всеки член от семейството, може да намериш в ClubSmart каталога на Shell, онлайн или във всеки един от търговските обекти на веригата. Не забравяй, че валидността на точките, начислени преди три години изтича в края на 2017 г., а сега е добър момент да ги обмениш за хубава джаджа или подарък в последния момент. Провери  баланса по твоята ClubSmart карта, както и броят на застрашените ClubSmart точки онлайн www.shellsmart.com или в център за клиенти ClubSmart (0800 11 515), и ги обмени сега – посрещни зимния сезон със стил, който ти отива.

 

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >