Нашите фаворити от фестивала в Гудууд


7
юли
2019

По време на Festival of Speed в Гудууд почитателите на автомобилите направо остават без дъх. Представяме ви някои от нашите фаворити. Фаворит номер 1 Петер Фишер: Fiat Abarth OT 2000 Periscopo. „Periscopo – да, точно като в подводница. Тъй като „шнорхелът“ на покрива изглежда като перископ. Независимо от това  Fiat Abarth OT 2000 – както е официалното му име – е един от вечните ми фаворити. И е добър пример за това, че и малките автомобили могат да изглеждат впечатляващо. Това, че вероятно никога няма да имам възможност да карам такава кола – защото никога няма да успея да вляза в нея – ми причинява болка, особено, когато видя тази задница. Широки „рамене“ и свободен поглед към 4-цилиндровия мотор с 215 к.с. Страхотно!“

Още по темата

Card image cap
Тези красиви олдтаймери навършват 50 години – Opel Rekord C

8
мар.
2016

През 1966 година са създадени едни от най-въодушевяващите автомобили, от Alfa Romeo Spider до Pontiac GTO. Тази година тези красиви класики навършват 50 години!

Card image cap
Най-сигурните камиони на света: Mercedes-Benz Axor

31
юли
2017

Транспорт на пари, цистерни или превозни средства за планински преходи. Тези камиони са направени за екстремни условия. AUTO BILD ще ви покаже някои от тях!

Card image cap
Клубът на супербързите: Ferrari F12 Berlinetta

10
авг.
2017

Ако искате да влезете в клуба на най-бързите автомобили, то моделът трябва да вдига поне 480 км/ч! Преглед на 73-те най-бързи и ексклузивни автомобили на света.

Card image cap
BMW 428i срещу Dodge Challenger SRT: Баварецът и чудовището

21
юли
2016

BMW 428i среща на пистата също толкова струващия Dodge Challenger. Затегнете коланите!

Card image cap

В последния брой:

Архив >