Начална учителка спечели Jaguar от „Техномаркет“


20
ян.
2020

Спаска Толева от град Сандански е победителката в томболата „Играй и спечели Jaguar E-Pace 4х4”. Дамата е на 48 години, начален педагог. Спаска участва и печели автомобила благодарение на баща си, който от самото начало е мечтаел да я направи победител в играта на Техномаркет. „Отне ни 4 дни да преосмислим новината и повярваме на казаното! Изключително сме благодарни за този подарък! “ – разказват Спаска и баща й Иван Толев.

Награждаването се състоя по време на специално събитие на територията на най-големия магазин за черна и бяла техника
по площ в България – Техномаркет в София на бул. „Цариградско шосе“ 92. Автобомилът връчиха Анна Модева, главен юрисконсулт на Техномаркет и Волен Чинков, бранд мениджър Jaguar в Мото Пфое. Jaguar E-Pace 4х4 е с рекорд от Гинес. Съчетава в себе си луксозен дизайн и функционалност, 4-цилиндров турбодизелов двигател и развива максимална скорост до 205 км/ч.

Големият победител бе изтеглен сред над 55 000 участници в 46-те магазина на Техномаркет в цялата страна. Първоначално обявеният за печеливш по време на тегленето, бе отсранен поради неспазване правилата на томболата. Най-голямата верига магазини в България за черна и бяла техника Техномаркет, проведе томболата от 15 октомври до 31 декември 2019 г. Право да вземат участие имаха всички дееспособни физически лица, навършили 18 г., с местоживеене в
България.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >