Наточен XE: Arden AJ 24


8
окт.
2017

Актуалният модел на Jaguar в сегмента на премиум средния клас е XE. Може ли такъв продукт да бъде подобрен? Тунинг фирмата Arden ни дава отговор на този въпрос. Инженерите и дизайнерите на фирмата представиха най-новото си творение,  Arden AJ 24 на базата на Jaguar XE.

Тунинг-специалистите предлагат различни възможности за индивидуализиране по отношение на външността. Първият пакет включва смъкване на каросерията с 30 милиметра, увеличение на следата с 15 милиметра на колела, 19-цолови джанти и спортен ауспух. Общо за около 10 000 лв. Вторият пакет се състои от ауспухово гърне и нови бленди за системата за отработени газове.

За да подхожда спортната визия на техниката Arden предлага подобаващо увеличение на мощността на автомобила. При това за цялата гама от бензинови и дизелови мотори на XE. Ако например карате XE 20 d със 180 к.с., то за 3200 лв. ще вдигнете мощността си на 215 к.с. XE S с 380 к.с. от 3,0-литров V6 компресорен бензинов агрегат след намесата на Arden вече ще разполага с 422 к.с. Можете също така да поръчате и система за активен звук с различни профили. В интериора на AJ 24 от Arden са монтирали скосен отдолу спортен волан с тапицерия от кожа/алкантара, алуминиеви педали, както и постелки с фирмен надпис.

 

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин