Най-шантавите желания на клиентите на Rolls-Royce

Rolls-Royce изпълнява почти всяко желание на клиента. Дали той ще иска кожа с цвета на кучето си, специална стойка за чашата с лимонада на половинката или хладилен багажник – това няма значение. Запознайте се с най-странните прищявки на богатите!

0504
2016

Rolls-Royce e марка на суперлативите. Тя изпълнява дори и най-нетрадиционните желания на своите клиенти. Ние ще ви запознаем с тях!

 1. Собственичка на куче иска кожата в купето да бъде в цвета на нейния домашен любимец. Експертите по боядисване взимат няколко косъма от животното и с тяхна помощ постигат желания тон.
 2. Японски сумо-боец иска стойката за напитки да бъде напасната към размерите на лимонадата, предпочитана от любимата му. Затова кенчето за нея е пратено от Страната на изгряващото слънце директно в Гудууд, където са взети размерите.
 3. Карбонът на арматурното табло е трябвало да бъде в специален червен тон. Експертите се нуждаят от около година и разработват нов производствен метод, за да изпълнят желанието на клиента си.

  Специално място за кърпичката на сакото и очилата? Няма проблем - стига да си го поръчате.

  Специално място за кърпичката на сакото и очилата? Няма проблем – стига да си го поръчате.

 4. Купувач превръща целия багажник в хладилник, за да стигат бутилките с шампанско до яхтата му с подходящата температура.
 5. Специалист по боята лети 15 часа до Макао, за да представи на клиент възможните цветове. Само след 20 минути въпросният клиент избира желания цвят и служителят на Rolls-Royce лети 15 часа обратно към Великобритания.
 6. Шейх обича шотландските плата. Затова той поръчва за своя Rolls-Royce специални бинокли, бастун за разходка и обувки на каре.
 7. За да контролира своя шофьор, клиент си поръчва скоростомер за задната седалка.
 8. Купувач на Rolls поръчва в направата на интериора на колата да бъде вложен материал от дърво, което е блъснал.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин