НАЙ-ПРОДАВАНИЯТ RANGE ROVER EVOQUE

2504
2016

За да отпразнуват продажбата на над 520 000 автомобила Range Rover Evoque, Land Rover въвеждат отличителна лимитирана серия.

Наличен в стилове на каросерията купе, кабриолет и с пет врати, Evoque се произвежда в завода на Land Rover в Хейлууд, Великобритания, където на всеки 80 секунди излиза по един чисто нов автомобил.

Лимитираната серия Ember в цветова тема червено и черно надгражда характеристиките на Range Rover Evoque HSE Dynamic с впечатляващи детайли на екстериора и интериора. Отличителен покрив в цвят Firenze Red контрастира с цвета на каросерията Santorini Black и се допълва от елементи на екстериорния дизайн в подхождащи цветове, включително капачета на предния и заден теглич.

Добавянето на уникална емблема EVOQUE в черен цвят със сребриста рамка на задната врата и надпис RANGE ROVER в цвят Narvik Black на предния капак правят лимитирата серия още по-разпознаваема.

Елементи на пакета Black, включително 20-инчови алуминиеви джанти в цвят Satin Black, покрития на ауспуха в цвят Dynamic black, радиаторна решетка в цвят Narvik Black и затъмнени предни и задни светлини придават на Ember по-целеустремен вид.

Темата Ember продължава в купето със седалки в цвят Ebony Black с контрастиращ шев в цвят Pimento Red, допълнени от черни и червени премиум мокетни стелки и интериорни покрития в цвят Gloss Black.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин