/ Най-продаваният в Европа компактен SUV получава по-изискан дизайн

Най-продаваният в Европа компактен SUV получава по-изискан дизайн

Новият Hyundai Tucson демонстрира по-динамичен външен вид, носещ в себе си прогресивната визия на компанията за бъдещата мобилност.

Премиерата на освежения Tucson за европейския пазар е планирана за началото на 2024 г. Новият Tucson наследява същността на дизайнерската философия Parametric Dynamics на настоящия модел, като същевременно се развива с по-изтънчена и внушителна естетика. Предната част включва смело взаимодействие на тънки, ъглови линии в решетката на радиатора, допълнени от скрити дневни светлини „Parametric Jewel“ (DRL).

Бронята и предпазните плоскости се простират от едната страна до другата, създавайки динамична и визуално по-широка стойка. Преработените алуминиеви джанти допълнително подчертават динамиката на автомобила и подобряват общите му пропорции. Отзад предпазните плоскости са интегрирани в лайстната на бронята и са увеличени хоризонтално, засилвайки впечатлението за по-широко междуосие. Елегантната, твърда форма на задния край предава усещане за стабилност и баланс.

Интериорът на новия Tucson се фокусира върху простора и практичността, постигнати чрез изчистен хоризонтален дизайн, който създава усещане за пространство и откритост. Безпроблемната интеграция на съвременни технологии осигурява хармонично съчетание на функционалност и естетика, създавайки безупречно изживяване.

Според глобалната компания за проучване наавтомобилния пазар JATO Dynamics, Tucson е най-продаваният автомобил в сегмента на компактните SUV автомобили в Европа през 2022 г. Със своя изискан дизайн, усъвършенствана технология и доказан успех, новият Hyundai Tucson е готов да продължи това наследство на глобален лидер в SUV сегмента.

Въплъщавайки характерната дизайнерска философия на Hyundai Sensuous Sportiness, Tucson стои като визуален шедьовър, който се гордее с SUV чар и прогресивен външен вид, съчетавайки перфектно съвременните вкусове.

Без значение дали се подготвяте за продължително пътуване или се наслаждавате на живописна обиколка шофиране извън града, семейното пътешествие изисква автомобил, който да се вписва в ритъма на ежедневието. В стремежа си към съвършенство, Hyundai Tucson се явява като надежден спътник, създаден с ясната цел и прецизно изработен с клиента в центъра на вниманието. Tucson представлява еталон за клиентска ориентираност, проявяваща се чрез иновативен дизайн, изключително удобство и ангажираност към безопасността, адресирайки нуждите с прецизност и предоставяйки неповторимо изживяване по време на пътуване.

Новият Tucson е първият редизайн на модела от 2020 г. и се очаква да влезе в производство първата половина на 2024 г.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин