Най-практичните и най-мощни MINI-та станаха още по-потентни


16
май
2019

Ексклузивно серийно оборудване, висококачествени опции Други специфични за модела акценти в екстериора се поставят и от опционалното контрастно червено лаково покритие на покрива и корпусите на външните огледала, индивидуалното оформление на Side Scuttles в областта на страничните мигачи и логото на  John Cooper Works на радиаторната решетка и на задния капак. Централните въздухозаборници на двата модела са със структура „пчелна пита“. При новото MINI John Cooper Works Countryman той е ограден с червена рамка. Оформената по нов начин радиаторна решетка на новото MINI John Cooper Works Clubman е разделена от червена напречна лайстна. Освен това то е оборудвано с фарове, задни светлини и задна броня в новия дизайн на най-новото обновяване на модела MINI Clubman.

На повишеното до нови измерения Race Feeling както при новото MINI John Cooper Works Clubman, така и при новото MINI John Cooper Works Countryman може да се насладите на петте пълноценни места за седене. За характерната за спортен автомобил атмосфера в интериора допринасят и John Cooper Works спортните седалки с интегрирани подглавници, John Cooper Works спортния волан с мултифункционални бутони, John Cooper Works селектора на трансмисията и таванът в цвят антрацит.

Ексклузивното серийно оборудване на двата върхови спортиста в моделната гама на MINI включва и LED фарове, система за комфортен достъп, MINI Driving Modes и радио MINI Visual Boost включително 6,5-инчов цветен тъчскрийн дисплей и оформена по нов начин графика на изображенията. Включеното оборудване Connected Media позволява ползването на множество онлайн-базирани услуги на MINI Connected. Като алтернатива се предлага допълнителното оборудване Connected Navigation с комфортно водене по маршрута и допълнителни Infotainment функции като Connected Navigation Plus с 8,8-инчов тъчдисплей. В комбинация с тези опции могат да бъдат ползвани и услугите Real Time Traffic Information с данни за трафика в реално време, личната услуга Concierge Service, интернет порталът MINI Online и подготовката за Apple CarPlay. Освен това актуализациите на навигационните карти се прехвърлят директно в автомобила чрез мобилната мрежа.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >