Най-после повече мощност за Urus

1603
2020

Досега хората от Mansory залагаха присвоя вариант Venatus на Lamborghini Urus най-вече на внушителната външност. Сега обаче има и повече мощност!

От лятото на 2019 г. благородният тунинг-специалист Mansory предлага своята версия на SUV-а на Lamborghini. Както е обичайно за Mansory, нареченият Venatus Lambo блести с агресивен външен вид, но не предлага по-голяма мощност. Сега тунинг-специалистит показаха още една версия на Venatus: лакирана в матовосин цвят и повече конски сили под капака.

Значително повече мощ

Направен основно от карбон кит за каросерията с удебеления на калниците, специални предна и задна брони, дифузьор, задно крило,  нови странични прагове, преработен преден капак и редица декоративни елементи, моделът има значително по-впечатляващ външен вид. Интересно: на снимките личи, че Venatus има различни джанти отляво и отдясно – едни с единични, другите с двойни лъчи. За разлика от предишната версия на Venatus, тунинг-специалистите този път са се занимавали и с двигателя: 4-литровият битурбо V8 е с увеличена от 650 на 810 к.с., като максималният въртящ момент е вдигнат със 150 Нм на 1000 Нм. Така спринтът от 0 до 100 се взема за  3,3 секунди (три десети от секундата по-бързо в сравнение със серийната версия), а максималната скорост е увеличена с 15 км/ч на 320 км/ч.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин