Най-после повече мощност за Insignia GSi

0706
2019

Insignia GSi разполага серийно с максимум 260 к.с. Тунинг-специалистите от Irmscher изтръгват повече мощност от 4-цилиндровия мотор и придават на GSi още по-спортна външност!

Спортна визия, но серийна мощност! С GSi от Opel предлагат топмодел на Insignia, който не се различава по мощност от обикновения топмодел. Двата предлагани 2-литровия двигателя са с идентична мощност, както и в другите нива на оборудване – 260 к.с. (бензинов), респективно 210 к.с. (дизелов). Сега тунинг-специалистите от Irmscher са увеличили мощността на бензиновия агрегат на Opel. Проблемът: от преминаването към WLTP бензиновият двигател не се предлагат в новите автомобили!

Irmscher обещава, че след намесата 4-цилиндровият мотор ще разполага с 280 к.с. Това не звучи много, но вероятно е именно този плюс, който желаят клиентите на GSi. В края на краищата те са платили повече за своята версия на Insignia в сравнение с другите клиенти на Opel. Засега не е ясно, дали от Irmscher ще направят ъпгрейд и за дизеловия мотор. От Irmscher обаче са подобрили външния вид на GSi: моделът има нова радиаторна решетка, голям брой карбонови елементи и 20-цолови алуминиеви джанти в два различни дизайна. Цени не се споменават.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин