Най-после повече мощност за Insignia GSi


7
юни
2019

Insignia GSi разполага серийно с максимум 260 к.с. Тунинг-специалистите от Irmscher изтръгват повече мощност от 4-цилиндровия мотор и придават на GSi още по-спортна външност!

Спортна визия, но серийна мощност! С GSi от Opel предлагат топмодел на Insignia, който не се различава по мощност от обикновения топмодел. Двата предлагани 2-литровия двигателя са с идентична мощност, както и в другите нива на оборудване – 260 к.с. (бензинов), респективно 210 к.с. (дизелов). Сега тунинг-специалистите от Irmscher са увеличили мощността на бензиновия агрегат на Opel. Проблемът: от преминаването към WLTP бензиновият двигател не се предлагат в новите автомобили!

Irmscher обещава, че след намесата 4-цилиндровият мотор ще разполага с 280 к.с. Това не звучи много, но вероятно е именно този плюс, който желаят клиентите на GSi. В края на краищата те са платили повече за своята версия на Insignia в сравнение с другите клиенти на Opel. Засега не е ясно, дали от Irmscher ще направят ъпгрейд и за дизеловия мотор. От Irmscher обаче са подобрили външния вид на GSi: моделът има нова радиаторна решетка, голям брой карбонови елементи и 20-цолови алуминиеви джанти в два различни дизайна. Цени не се споменават.

Още по темата

Card image cap
Mercedes S600 на новия век (ВИДЕО)

20
дек.
2016

Тунингован S-клас с елементи на SLS, класическа радиаторна решетка от W100 и много декорации събира погледи в Калифорния. Вижте видеоклип с участието на S600 Royale!

Card image cap
AC Schnitzer ACL2S: 400 „коня” в преработеното BMW M240i

24
окт.
2017

За 30-ия си рожден ден AC Schnitzer не организира шумно парти с „пиячка”, а лансира ACL2S – тунинг проект на базата на M240i

Card image cap
Gemballa Avalanche: 911 на суперлативите!

22
февр.
2017

В Женева тунинг компанията ще покаже „наточено“ 911 с 820 конски сили

Card image cap

В последния брой:

Архив >