AUTO BILD България / Най-мощният Velar вдига 274 км/ч! / Page 2

Най-мощният Velar вдига 274 км/ч!


5
февр.
2019

Допълнителната спирачна мощ се подчертава от червени спирачни апарати (с четири бутала отпред и плъзгащи се отзад), които имат надпис Land Rover. Налични са и спирачни апарати в цвят Gloss Black за по-дискретен външен вид.

Целеустременият екстериор се допълва от силно усещане за лукс в купето с внимателно подбрана комбинация от покрития и тапицерия. Перфорираната и капитонирана кожа Windsor с двоен шев е уникална за SVAutobiography Dynamic Edition и допринася за усещането за лукс вътре в купето. Клиентите могат да избират между 4 цветови комбинации – Ebony, Cirrus, Vintage Tan и Pimento – като SVAutobiography Dynamic Edition е оборудван с предни седалки с 20-степенно регулиране и функции за подгряване, охлаждане, запаметяване и масаж като стандартно оборудване.

Специалните щрихи вътре включват уникалния спортен волан, който има специално контурирана рамка и алуминиеви пера за смяна на предавките. В центъра на купето въртящият се селектор за смяна на предавките и кръглите копчета за управление на деликатно интегрираната информационно-развлекателна система Touch Pro Duo имат изтънчено набраздено покритие. Опционален пакет за интериора с карбонови влакна придава по-съвременен вид на купето с характерни стоманени нишки, а спортните педали и осветените метални пластини на праговете на вратите с надпис Range Rover допълват визията.

 

Отделните SV елементи присъстват и при 12,3-инчовия интерактивен дисплей за водача, който включва уникални „дигитално набраздени“ бутони, предоставящи усещане за перфектна ръчна изработка и покритие към дигиталното преживяване в средноразмерния SUV, и специален начален екран за SVAutobiography Dynamic. Тези дигитални детайли продължават с електрониката в основата на характеристиките на шофиране на новия флагмански модел на Velar.

Калибрирането на системата AWD, Активния заден блокиращ диференциал, 8-степенната трансмисия, кормилното управление и въздушното окачване е усъвършенствано специално за SVAutobiography Dynamic Edition, предоставяйки по-фокусирано усещане при шофиране.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >