Най-мощният Megane R.S. и новото Clio стъпиха на българска земя

1010
2019

Изключително визуално представяне на част от най-новите модели от гамата на Renault – CLIO, ZOE, CAPTUR и MEGANE R.S. Trophy, се състоя през изминалата вечер, 9 октомври, в София. Събитието имаше за цел да запознае медии и ключови клиенти на марката с дългоочакваните премиери дни преди откриването на Автомобилен салон София. 

Фокус на събитието беше новото Renault CLIO. Моделът беше поставен в специална огледална стая, която подчертаваше неговия съблазнителен дизайн – една от основните отличителни черти на емблематичния модел. Изложеният модел беше в ниво на оборудване R.S. Line, предлагащо по-агресивна и спортна визия.

Renault Clio

Гостите имаха възможността да се запознаят отблизо и с напълно обновения екстериор и интериор на новото Renault ZOE, който надгражда обещанието на марката за устойчива градска мобилност с подобрени мощност, автономност и технологии на борда. Цветна инсталация представи игривата и забавна същност на електрическия модел.

По-малко от месец след първата си официална премиера, новото Renault CAPTUR също направи своя дебют пред българска публика. Изцяло обновеният градския кросоувър демонстрира откривателската си същност и авантюристичен характер, както и една от множеството си персонализации, налични за стилния модел.

Renault Captur

Марката напомни на гостите и за традициите си в моторните спортове, представяйки новото Renault MEGANE R.S. Trophy. Новото попълнение в R.S. гамата предаде духа на рекордите за най-бърз автомобил с предно предаване, който бяха поставени на пистите Нюрбургринг и Спа тази година.

Renault Zoe

„Изключително горди сме от новите попълнения в гамата на Renault и вярваме, че с актуализираното си портфолио от модели ще сме още по-конкурентни и успешни на пазара на нови автомобили. Всяко едно от тези попълнения носи уникално послание, което ние тази вечер предадохме чрез иновативни визуални инсталации.“ заяви Емил Гърнев, генерален мениджър Renault и Dacia за България.

Широката публика ще има възможността да се запознае с новите модели на щанда на Renault в рамките на Автомобилен салон София.

Димитър Илиев на борда на Megane R.S. Trophy

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин