Най-мощните C-класи на всички времена: Mercedes C 63 AMG PP Edition 507

0503
2021

Mercedes C-клас е много повече от примерен модел от среден клас със звезда в емблемата. Фирменият тунинг-специалист на Mercedes AMG и специалистите на тема мощност от Brabus са превръщали модела на Daimler в истинска ракета.

Mercedes C-клас  е Benz за всякакви случаи: солиден, надежден, комфортен и в зависимост от версията наистина добре оборудван. Който управлява средния клас от Щутгарт, може да е сигурен, че се намира в правилния автомобил, който е подготвен за повечето задачи на пътя. Сред тях на пръв поглед не са дивите и мощни развихряния. Тунинг-специалистите на тема Mercedes от AMG и Brabus превръщат самородния модел на Daimler бързо в експлозив. AUTO BILD ще ви представи седем мощни C-клас, които са всичко друго, но не и примерни.

3. Mercedes C 63 AMG PP Edition 507: допълнителна доза спорт за C

Също през 2011 г. техника от суперспортния автомобил  Mercedes SLS AMG навлиза в С-клас. С опционалния пакет Performance Package (съкратено PP) мощността е увеличена от и без друго достатъчните 457 на 487 к.с. В специалната серия „Edition 507“ тази впечатляваща откъм пърформънса си C-класа разполага дори с 507 к.с. За да бъде озаптяна бруталната мощност, от Афалтербах монтират  специална спирачна уредба. Този C-клас се разпознава по карбоновия спойлер в задната част.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин