Новини » Най-луксозната Toyota стъпи на българския пазар

Най-луксозната Toyota стъпи на българския пазар

0805
2019

Стартираха продажбите на новото осмо поколение на популярния,
луксозен седан Camry в България. Засилвайки позициите на Toyota в D/ E сегмента на седаните, новият Camry Hybrid е уникално предложение за клиентите благодарение на мощната си самозарядна хибридна система, комфортното си пътно поведение и изтънченост.

Благодарение на използването на окачване с двойни носачи
амортисьорите не отнемат толкова място от багажника на Camry Hybrid,
като по този начин обемът в товарния отсек е 500 л при автомобили с
електрически наклоняващи се задни седалки и 524 – при седалки в
съотношение 60:40.

Нарастващият интерес, както и търсене на хибридни автомобили, проправя пътя за повторното лансиране на Camry в Западна Европа след отсъствие от региона в рамките на 15 години. С годишни продажби от повече от 700 000 единици Camry остава най-продаваният седан на света в D/ E сегмента.

Чувствените извивки на арматурното табло са комбинирани с ергономичен кокпит, ориентиран към водача, но и с много пространство и комфорт за пътниците.

2,5-литровият двигател Hybrid Dynamic Force на Camry Hybrid комбинира нисък разход, ниски емисии и тиха работа с повече мощност и по-бързи реакции. С мощност от 160 кВт/ 218 к.с., Camry Hybrid генерира CO2 емисии от едва 98 г/км1 (по WLTP: 119 г/км) и постига комбиниран разход на гориво само 4,3 л/ 100 км.

Новият Camry Hybrid има дръзка и отличителна визия, която обединява атлетични акценти и извивки на метала с елегантна, чувствена форма, която излъчва самоувереност и изисканост.

Новата хибридна система на Toyota (Toyota Hybrid System – THS II) включва нова секвенциална Shiftmatic технология, която позволява на водача да „превключва“ с лостa на конзолата и по този начин имитира конвенционална 6-степенна автоматична трансмисия за повече удоволствие от шофирането.

От този панел може да се
контролират вентилизацията на задните места, аудиосистемата и
регулирането на седалката.

Последното поколение Camry е базирано на дизайна и инженеринговата философия на новата платформа Toyota New Global Architecture (TNGA). TNGA е ориентирана преди всичко към характеристики, осигуряващи удоволствие от шофирането, и поставя изискания стил на едно ниво с отлично качество на изработка, надеждност и безопасност.

Новият 8-инчов пълноцветен тъчскрийн на централната конзола интегрира
мултимедийната система Toyota Touch® 2.


Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ