Най-луксозната Toyota беше обновена

2311
2020

За моделна година хибридният Camry с 2,5-литров двигател и максимална мощност 218 к.с. получава по-елегантен и по-атлетичен дизайн, излъчвайки динамика и по-внушителна стойка. Нови алуминиеви джанти, нов екстериорен цвят обновен интериор добавят изискани нотки към типичната за Camry елегантност.

Актуализираната мултимедийна система предлага и редица директни механични бутони и превключватели за по-безопасно, удобно и ефективно управление на функциите от страна на водача независимо от условията на пътя и стила на шофиране.

В списъка с промени влизат още нов дизайн на централната конзола с по-голям 9-инчов екран и смартфон интеграция с apple carplay® и android auto™, както и последно поколение Toyota Safety Sense с подобрено разпознаване на пешеходци и велосипедисти и добавяне на нови възможности като асистент за кръстовища (Intersection Turn Assistance).

Camry Hybrid моделна година 2020 е оборудван с последното поколение Toyota Safety Sense – модерна гама от активни технологии за безопасност, предназначени да спомогнат за предотвратяване или за намаляване на последствията от инциденти и злополуки в широк спектър от пътнотранспортни ситуации.

Към системата Pre-Collision System  (Системата за превантивно предотвратяване на сблъсъка PCS) са добавени няколко нови функции, които включват разпознаване на превозното средство отпред в светлата част от денонощието, Асистент на управлението в аварийни ситуации ESA (Еmergency Steering Assist) и Асистент при маневри в кристовища ITA (Intersection Turn Assistance), който осигурява предупреждение и автоматично спиране при необходимост, ако водачът предприеме маневра за завиване наляво или надясно пред идващо превозно средство в противоположната лента, както и при наличие на пресичащ пешеходец в обратната посока след завоя.

Допълнителните нови системи за асистенция на водача и за повишаване на безопасността включват Адаптивен круиз контрол ACC с пълен обхват (Full Range Adaptive Cruise Control), който в съчетание с Асистента за разпознаване на пътните знаци RSA (Road Sign Assist) се обединява в нов Интелигентен адаптивен круиз контрол IACC (Intelligent Adaptive Cruise Control), който позволява лесна и автоматизирана адаптация на скоростта на движение в съответствие с посочената на пътните знаци за ограничение на скоростта стойност, както и с данните от новата функция за Автоматично намаляване на скоростта в завой CSR (Curve Speed Reduction).

Продажбите на  Camry Hybrid моделна година 2020 в България ще започнат през първата половина на 2021 г.

Допълнително съвършенство в излъчването на Camry Hybrid моделна година 2020 добавя възможността за поръчка на новото елегантно външно лаково покритие в цвят Металносиво (Deep Metal Grey) и промяната на цвета на издължените блокове на задните светлини.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин