Най-лошите автомобили според Джеръми Кларксън


29
авг.
2016

4. Seat Leon X-Perience В своята 31 - годишна кариера на автомобилен журналист Джеръми Кларксън нито веднъж не е карал Seat. Просто, защото никога не му се е искало. Според Кларксън Seat Leon X-Perience е най-голямото прахосване на метал и стъкло от Microsoft-Phone насам. Въпреки това той е благодарен на Seat. Сега е му е напълно ясно, че Seat-ите са пълна загуба на време.

4. Seat Leon X-Perience
В своята 31 – годишна кариера на автомобилен журналист Джеръми Кларксън нито веднъж не е карал Seat. Просто, защото никога не му се е искало. Според Кларксън Seat Leon X-Perience е най-голямото прахосване на метал и стъкло от Microsoft-Phone насам. Въпреки това той е благодарен на Seat. Сега е му е напълно ясно, че Seat-ите са пълна загуба на време.

3. Nissan GT-R Track Edition   За Джеза нормаланта версия на GT-R е “петзведна кола”, но Track Edition получава нула звезди. Причината? Оптимизираният за пистата GT-R е неуправляем и много твърд. Преминаването през дупка напомня за самолетна катастрофа.

3. Nissan GT-R Track Edition
За Джеза нормаланта версия на GT-R е “петзведна кола”, но Track Edition получава нула звезди. Причината? Оптимизираният за пистата GT-R е неуправляем и много твърд. Преминаването през дупка напомня за самолетна катастрофа.

2. VW Scirocco 2.0 TDI Първата кола на Джеръми е била Scirocco и по собствените му думи той я е обичал. Затова той не иска да кара новото Scirocco. Сравнява го с бивша приятелка, която е открил след 35 г. във Facebook и се е превърнала в лос. Новото Scirocco не изглежда толкова добре, казва Кларксън. То е базирано не на Golf VII, а на стария Golf VI. Затова то напомня на Джеръми, колко много иска Golf GTI.

2. VW Scirocco 2.0 TDI
Първата кола на Джеръми е била Scirocco и по собствените му думи той я е обичал. Затова той не иска да кара новото Scirocco. Сравнява го с бивша приятелка, която е открил след 35 г. във Facebook и се е превърнала в лос. Новото Scirocco не изглежда толкова добре, казва Кларксън. То е базирано не на Golf VII, а на стария Golf VI. Затова то напомня на Джеръми, колко много иска Golf GTI.

1. Hyundai i800/H-1 Hyundai могат да правят добри коли, при i800/H-1 според Кларксън са решили да построят скучен, бавен, грозен и като цяло ужасен автомобил. Джеръми по-скоро би намазал гърба на Джеймс Мей с лосион, околкото пак да кара Hyundai i800/H-1.

1. Hyundai i800/H-1
Hyundai могат да правят добри коли, при i800/H-1 според Кларксън са решили да построят скучен, бавен, грозен и като цяло ужасен автомобил. Джеръми по-скоро би намазал гърба на Джеймс Мей с лосион, околкото пак да кара Hyundai i800/H-1.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >