Най-лошите автомобили според Джеръми Кларксън


29
авг.
2016

Вече познаваме любимите автомобили на Джеръми Кларкрсън, сега бившият водещ на Top Gear посочи и най-омразните си автомобили. В тази класация той въобще не “щади” автомобилите. Например Кларксън казва, че през 31-годишната си кариера на автомобилен журналист нито веднъж не е карал Seat – и за това си има причина. Както и при топ колите на Джеръми, тук също има доста изненади, които не сме очаквали.

10. Opel Astra Opel Zafira принадлежи към любимите коли на Джеръми, но това не може да се каже и за Opel Astra. Според него това е кола за всички, на които не им трябва нещо повече от четири колела и шофьорска седалка.

10. Opel Astra
Opel Zafira принадлежи към любимите коли на Джеръми, но това не може да се каже и за Opel Astra. Според него това е кола за всички, на които не им трябва нещо повече от четири колела и шофьорска седалка.

9. Infiniti Q30 Premium Tech 2,2 - литровият дизел е толкова шумен, че на Джеръми му напомня за лодка. Иначе двигателят няма достатъчно мощ да изпревари дори и кола с каравана.

9. Infiniti Q30 Premium Tech
2,2 – литровият дизел е толкова шумен, че на Джеръми му напомня за лодка. Иначе двигателят няма достатъчно мощ да изпревари дори и кола с каравана.

8. Skoda Superb Според бившият водещ на Top Gear голямата Skoda е скука на колела.Тя излъчва също толкова чар колкото и гардероб. Skoda Superb не е лоша кола, но просто е много скучна.

8. Skoda Superb
Според бившият водещ на Top Gear голямата Skoda е скука на колела.Тя излъчва също толкова чар колкото и гардероб. Skoda Superb не е лоша кола, но просто е много скучна.

7. Zenos E10 S За Джеза една спортна кола трябва да е малка и лека, да има пъргав двигател и само две седалки. Zenos изпълнява тези критерии напълно. На пистата малкият роудстър е супер, а по улиците е твърде екстремен. Екстремно шумен, екстремно твърд и управлението без серво е екстремно стегнато. Освен това предните колела блокират често при спиране.

7. Zenos E10 S
За Джеза една спортна кола трябва да е малка и лека, да има пъргав двигател и само две седалки. Zenos изпълнява тези критерии напълно. На пистата малкият роудстър е супер, а по улиците е твърде екстремен. Екстремно шумен, екстремно твърд и управлението без серво е екстремно стегнато. Освен това предните колела блокират често при спиране.

6. Renault Kadjar Renault Kadjar е просто Nissan Qashqai или кумкуат както Джеръми обича да казва. Никой няма да си купи скъпата конфигурация на Kadjar, и той никога няма да участва в играта Forza Motorsport или във Fast and Furious. Името звучи на Кларксън така, сякаш всички други са били вече заети. Kadjar е бездушен инструмент.

6. Renault Kadjar
Renault Kadjar е просто Nissan Qashqai или кумкуат както Джеръми обича да казва. Никой няма да си купи скъпата конфигурация на Kadjar, и той никога няма да участва в играта Forza Motorsport или във Fast and Furious. Името звучи на Кларксън така, сякаш всички други са били вече заети. Kadjar е бездушен инструмент.

5. BMW X1 xDrive 25d Според Кларксън при старото BMW X1 инжинерите на BMW са нямали никакво желание да построят кросоувър. За Джеръми X1 се чувства като мискер за цимент. Въпреки двойното задвижване и двулитровия дизел X1 е нито прохдим, нито бърз. Не е лош автомобил, защото не експлодира постоянно. Ако беше Kia X1 щеше да е доста добър, но тъй като носи емблема на BMW, Джеръми очаква повече.

5. BMW X1 xDrive 25d
Според Кларксън при старото BMW X1 инжинерите на BMW са нямали никакво желание да построят кросоувър. За Джеръми X1 се чувства като мискер за цимент. Въпреки двойното задвижване и двулитровия дизел X1 е нито прохдим, нито бърз. Не е лош автомобил, защото не експлодира постоянно. Ако беше Kia X1 щеше да е доста добър, но тъй като носи емблема на BMW, Джеръми очаква повече.

Продължете на следващата страница …

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин