Най-красивите автомобили от търга в Пебъл Бийч: Lincoln Indianapolis Exclusive Study by Boano


19
авг.
2019

В Пебъл Бийч тези дни се проведе търг за скъпи автомобилни бижута

Тази уникална единична бройка с името Lincoln Indianapolis Exclusive Study by Boano има специална история. Автомобилът е поръчка на младия италиански дизайнер и производител на каросерии Джан Паоло Боано за щанда на Ford на автомобилния салон в Торино през 1955 г. Американците осигуряват шасито с номер 55WA10902 заедно с разполагащ с 225 к.с. V8-двигател и 4-степенна автоматична предавателна кутия, а Боано завършва това творение с изключителен и футуристичен дизайн на каросерия та. След изложението Ford купуват шоуавтомобила, а по-късно той е реставриран в продължение на две години, приведен е в движение и участва на няколко премиери. Сега моделът е обявен за продажба. Очакваната цена за модела е около 1 милион долара.

Още по темата

Card image cap
Клубът на супербързите: GTA Spano

19
авг.
2017

Ако искате да влезете в клуба на най-бързите автомобили, то моделът трябва да вдига поне 480 км/ч! Преглед на 73-те най-бързи и ексклузивни автомобили на света.

Card image cap
Спортна кола за офроуд

4
апр.
2017

Само това ни липсваше: Parcour, студия GT-SUV. Абсолютна лудост, но пък супер-яка!

Card image cap
Луда цена за Baby-Benz

22
сеп.
2016

Купувачът на този Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evo II изобщо не се е поколебал: можел е да купи пет Mercedes-AMG C63, но въпреки това искал дивия Baby-Benz!

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: