Най-загубеният автокрадец на света


4
юни
2017
В Тексас всичко е по-голямо. Камионите, бирите, пържолите, градчетата в покрайнините, дори и приятелските усмивки на самите тексанци, всичко е по-голямо. Легендарната безграничност на Големия щат очевидно дори се простира чак до глупостта на престъпници, съдейки по човек в Сан Антонио, който изпуснал личната си карта, докато крадял кола от автокъща.
Според KSAT, Карлос Гонзалес е бил на работа на Auto Boulevard в Сан Антонио на 27 май, когато открил, че една от колите в автокъщата е била открадната. Оказва се, че докато един от продавачите му показвал Infiniti G37 на потенциалния си клиент, на дилъра му се наложило да се оттегли, за да консултира  друг клиент. Докато продавачът се отдалечавал, несъобразнителният крадец се качил на и отпрашил. За съжаление обаче, той вече бил оставил личната си карта на дилъра. „Очевидно толкова му е харесала колата, че просто си я е взел“, казва Гонзалес пред KSAT. „Все още не разбирам защо се е опитал да го направи, след като е оставил всичките си лични данни“.
Собственикът на автокъщата, който отказа интервю пред камера, твърди, че той лично е пристигнал на адреса, посочен в идентификационния документ на клиента, в опит да върне колата. Хората от съседните къщи му казали, че автокрадецът действително е живеел там, но не са го виждали от няолко седмици.
Откакто е бил откраднат, G37 е бил забелязан в Сан Антонио не по-малко от три пъти, включително по време на опит от страна на собственика на автокъщата да го проследи, но в крайна сметка натоватеният трафик се оказал непреодолима пречка. От полицията в Сан Антонио оценяват помощта, но препоръчват на обществеността да не се свързва със заподозрения.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин