Най-екстремният единичен екземпляр на Ferrari


25
мар.
2019

Ferrari ще представи нов модел – единичен екземпляр. Prototipo ще бъде най-екстремният „Special Project“ на марката. Представянето на модела предстои скоро!

Какво са намислили хората от Ferrari? На официалната си страница във Facebook италианците са качили видео, в което се показват тийзъри на автомобил, единичен екземпляр. SP означава при Ferrari Special Project – а Prototipo ще бъде „най-екстремният проект на всички времена“!

От видеото все пак не става ясно, за какъв модел се касае. Впечатление правят вентилационните отвори на калниците. Освен това във видеото се вижда още един състезателен автомобил, който на пръв поглед прилича на Ferrari FXX K. За кратко се чува дори и звук от двигател, който не звучи като V12 мотор, а по-скоро като турбо V8 агрегат. Така че е възможно Prototipo да е базиран на Ferrari 488 GT3 . Все пак ни остава да проявим мъничко търпение, тъй като единичният екземпляр ще бъде показан днес в 16 ч.

https://www.facebook.com/watch/?v=2134172623285499

Още по темата

Card image cap
Освежаване за Mitsubishi L200

23
ян.
2018

Японците правят ъпгрейд на своя пикап, който ще има увеличен прикачен товар

Card image cap
Magnum среща Мерилин Монро

24
февр.
2016

На специално изложение Ferrari представя известни холивудски автомобили. Сред тях са личното Ferrari на Мерилин Монро, служебният автомобил на култовия детектив Magnum и F430 от филма Cars.

Card image cap
Китаец с MINI измина цялото „Нордшлайфе“ на две гуми

4
ное.
2016

Това е световен рекорд за най-дълго изминато разстояние на две гуми с автомобил

Card image cap
Golf 8 идва през юни 2019

21
ян.
2018

VW за първи път даде конкретна информация за лансирането на Golf 8: компактният модел ще се появи през юни догодина

Card image cap

В последния брой:

Архив >