Най-екстремните пикапи на света: Nissan Titan


24
май
2017

Nissan Titan не отстъпва по мощност и здравина на американските си конкуренти. Големият пикап на Nissan се предлага на американските клиенти в две версии – като Titan и Titan XD с удължена товарна повърхност. „Нормалният“ вариант е оборудван с 5,6-литров бензинов мотор V8 с 395 к.с., докато Titan XD се предлага и с V8-турбодизелов агрегат с 314 к.с. и 752 Нм максимален въртящ момент. И двата двигателя нямат проблем да се справят с почти тритонното максимално тегло на Titan XD. Цените на по-късия модел на Titan стартират от около 55 000 лв.

Що се отнася до полезната стойност на моделите, то Titan и Titan XD са по-обикновено оборудвани и се предлагат само с единична кабина. Максималният полезен товар на XD е 1,3 тона, а прикаченият му товар –  5,7 тона.

Товарната повърхност при единична кабина е с дължина 2,5 метра, широчината между двата калника е 1,2 метра, а височината й е половин метър. Цялата дължина на Titan XD е 5,7 метра, а широчината му – 2 метра.

Стандартно Titan и Titan XD са със задно задвижване, но моделите могат да бъдат поръчвани и с 4х4. По отношение на трансмисията клиентите могат да избират между 6-степенна и 7-степенна автоматична.

Още по темата

Card image cap
Abt S5

19
авг.
2017

AUTO BILD ще ви покаже тунингованите модели на Abt Sportsline.

Card image cap
Irmscher прави Karl по-спортен

11
февр.
2016

Тунинг фирмата Irmscher „наточва“ малкия Karl като изпълнение Race Edition. От специалната версия на най-компактния Opel ще бъдат произведени само 100 бройки

Card image cap

В последния брой:

Архив >