Най-готините клонинги на MX-5: Rockstar


8
дек.
2018

По улиците се срещат безброй водачи на Mazda MX-5. Със специален кит за преоборудване, МX-5 може да изпъкне от масата: AUTO BILD ще ви покаже пет от тях!

Вдигаме завесата за новия ретро-роудстър: Кабриолетът на Mitsuoka носи многообещаващото име „Rockstar“. От външния вид на автомобила си личи, че това е така с право. Веднага впечатление правят класическите фарове, както и хромираните елементи.

Изненада: в действителност под Rockstar се крие Mazda MX-5! Вратите и огледалото за обратно виждане са от бестселъра. Двигателят също е стар познайник. Rockstar е задвижван от съвсем обикновен 1,5-литров Skyactive-G (132 к.с.) агрегат.

Стилът все пак е нарушен: отвътре няма кой знае какви промени. Кокпитът на Mazda MX-5 е сдържано облагороден с кожени тапицерии и лакирани лайсни на вратите.

Цените на ретро-роудстъра стартират от около 72 000 лв. За съжаление Rockstar е предвиден само за японския пазар.

Още по темата

Card image cap
4х4-система без заден диференциал за новата Insignia

12
ян.
2017

Технологията Torque vectoring задвижва всяко едно от колелата на задния мост независимо, без диференциал

Card image cap
Няма да е безплатно

3
юни
2016

Tesla Model 3 ще се продава на цена под 35 000 долара – според Елън Мъск обаче зареждането от станции за бързо зареждане не включено в цената

Card image cap
Райконен остава колега на Фетел

8
юли
2016

Кими Райконен остава във Ferrari и през 2017 г. Себастиан Фетел продължава да кара със своя колега-мечта.

Card image cap
Две нови студии от Volvo: XC40 и XC90

23
авг.
2016

Шведите от Volvo отново ни показват ръбести модели – дизайнът на новите студии е изчистен. Разгледахме по-подробно бъдещото поколение на серията модели 40

Card image cap

В последния брой:

Архив >