Най-голямото Кемпер експо в Източна Европа започва този петък в София

1204
2022

Задава се второто издание на единственото по рода си и най-голямо изложение за кемпери и каравани CAMPER EXPO IN THE MALL.  Експото, създадено и организирано от най-голямата компания за отдаване под наем и продажба на кемпери Camperisimo и тази година ще се проведе на открития паркинг пред столичния The Mall, на бул. Цариградско шосе, в уикенда от 15-ти до 17-ти Април.

На площ от над 4000 квадратни метра екипът на Camperisimo  ще презентира 40 нови кемпера и каравани, от най-актуалните модели на водещи европейски производители, като 10 от тях са премиерни за България.

Camperisimo е официален представител за България на световните брандове Dethleffs, Sunlight, La Marca, Notin и Giottiline, но в портфолиото си е заложила на най-голямото разнообразие от атрактивни производители на кемпери, като Mobilvetta, Challenger, Roller Team, Burstner, Laika, Weinsberg, Ahorn, PLA.

Специално за изложението Camper Expo In The Mall Camperisimo са подготвили премиери на кемпери, чиито достойнства и премиум качество досега са били непознати за българския кемпер фен. Всички посетители на Експото ще могат да видят наживо невероятни експонати, като ексклузивният Notin Bilbao, ултралуксозният  La Marca 74, носителят на Европейския приз за иновации Chausson 777, както и най-новите модели кемпери на брандовете Rollerteam и Challenger!

Освен удоволствието от срещата с всички експонати и с екипа на Camperisimo, организаторите на Camper Expo in The Mall са подготвили и щедри награди за посетителите . Всеки посетител на изложението ще получи ваучер за наем на кемпер на стойност от 100 лева!

Мястото на събитието е открития паркинг пред The Mall, от 10:00 до 20:00 часа в уикенда на 15 -17 Април. Вход свободен.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин