Корпоративни новини » Най-голямата таксиметрова компания в България регистрира 2000-я автомобил Kia

Най-голямата таксиметрова компания в България регистрира 2000-я автомобил Kia

0310
2022

Лидерът в предлагането на иновативна, качествена и комфортна таксиметрова услуга в гр.София – Yellow! достигна още един важен етап в своето развитие – доставката на 2000 броя автомобили Kia, предоставени от Киа България. Партньорството между Киа България и Йелоу 333 АД датира от 2004г., когато е регистриран първият автомобил Кia Rio.  Водени от желанието да изведат бизнеса с таксиметровите услуги на следващо ниво, Yellow! разширяват автопарка с автомобили Kia, между които Cerato, Magentis, Optima и Ceed. Киа България не само доставя автомобили на таксиметровата компания, но и предоставя на Yellow! лизингови услуги, резервни части и сервизна поддръжка.

Преди 3г. Yellow! се превърна в лидер на пазара на таксиметровите автомобили в София с 30% пазарен дял. Компанията разполага с най-модерния IT CRM център и се отличава с най-високото ниво на удовлетвореност на клиентите.

Освен иновативния подход Yellow! споделя отношението на Kia към опазване на околната среда и екологичност на предлаганите от марката автомобили. ‘Зелено’ бъдеще очаква компанията, която планира да разшири автопарка си с изцяло електрически автомобили – услуга, която до момента не е предлагана в България.

2000-ят автомобил е Kia Ceed комби, оборудван с 1,5-литров турбо бензинов двигател с мощност 160 к.с., 6-степенна механична скоростна кутия, предлагащ най-важните удобства за клиентите и служителите на Yellow!: климатик, телескопичен волан с регулиране по височина и eлектроусилвател, борд компютър, предни и задни ел. стъкла, cruise control и др. За сигурността на пътниците се грижат ABS+ ESC + HAC, автономна система за наблюдение на зоната пред автомобила, система за предупреждение при неволно напускане на пътната лента, система за предупреждение при загуба на внимание и сънливост от страна на водача и др.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин