Най-високото планинско бягане на Балканите с подкрепата на София Франс Ауто


7
сеп.
2017

София Франс Ауто е партньор на второто издание на Adventure Sky Run, което ще се проведе на 09 септември 2017г. С двата си автомобилни бранда – Peugeot и Isuzu, София Франс Ауто ще се включи в най-високото планинско бягане на Балканите.

SUV PEUGEOT 3008 и пикап Isuzu D-MAX ще се впуснат в истинско планинско приключение с участниците в състезанието. Преминавайки през връх Мусала на височина 2925 км. и спиращ дъха маршрут на територията на Национален парк Рила и Природен парк
Рилски манастир двата автомобила ще докажат качествата си като подпомагат състезателите.

SUV Peugeot 3008 – Автомобил на годината в Европа за 2017г. ще осигури надеждно придвижване, вълнуващо усещане и комфорт по време на Adventure Sky Run 2017.

С пикап Isuzu D-MAX пък ще бъде подсигурено сигурното придвижване на участниците от финала до старта след приключване на състезанието, както и зареждането на пунктовете по трасето с храна и напитки.

Още по темата

Card image cap
ГРУПАТА GEFCO ОФИЦИАЛНО ОБЯВИ НАЧАЛО НА СВОЯТА ДЕЙНОСТ В ГЪРЦИЯ

20
ное.
2017

Групата GEFCO, световен участник в индустриалната логистика и европейски лидер в автомобилната логистика, по-рано този месеци откри официално своя филиал в Гърция, пренасяйки придобитото си ноу-хау в сферата на логистичните решения, сформиранo като подкрепа към производителите. „Като компания с голям опит в управлението и оптимизацията на сложни вериги за доставки, сме щастливи да пренесем опита си в интегрираната логистика, както и умението ни да постигаме както краткосрочни, така и дългосрочни цели по отношение на икономическите резултати, нивото на обслужване и качеството в подкрепа на нашите гръцки клиенти“, сподели Люк Надал, председател на Управителния съвет на Групата GEFCO.

Card image cap
Goodyear представя новa FUELMAX T HL за повече полезно тегло

23
ное.
2016

10 тона капацитет на оста и оценката "А" за разхода на гориво отговарят на най-новите тенденции на пазара

Card image cap

В последния брой:

Архив >