Най-високото планинско бягане на Балканите с подкрепата на София Франс Ауто


7
сеп.
2017

София Франс Ауто е партньор на второто издание на Adventure Sky Run, което ще се проведе на 09 септември 2017г. С двата си автомобилни бранда – Peugeot и Isuzu, София Франс Ауто ще се включи в най-високото планинско бягане на Балканите.

SUV PEUGEOT 3008 и пикап Isuzu D-MAX ще се впуснат в истинско планинско приключение с участниците в състезанието. Преминавайки през връх Мусала на височина 2925 км. и спиращ дъха маршрут на територията на Национален парк Рила и Природен парк
Рилски манастир двата автомобила ще докажат качествата си като подпомагат състезателите.

SUV Peugeot 3008 – Автомобил на годината в Европа за 2017г. ще осигури надеждно придвижване, вълнуващо усещане и комфорт по време на Adventure Sky Run 2017.

С пикап Isuzu D-MAX пък ще бъде подсигурено сигурното придвижване на участниците от финала до старта след приключване на състезанието, както и зареждането на пунктовете по трасето с храна и напитки.

Още по темата

Card image cap
Honda с блестящи продажби в Европа

18
юли
2016

Японският бранд е най-бързо развиващата се автомобилна марка в Европа за първото полугодие на 2016

Card image cap
Volvo Cars с първи екологично неутрален завод в Европа

17
ян.
2018

Производственият център Шьовде ще използва енергия от възобновяеми източници, като част от глобалната екологична стратегия на Volvo Cars за неутрални производствени операции до 2025 г.

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: